Atelier Flora As har eksistert siden 1988, og ble startet av Kristin Voreland, tidligere Norges-, nordisk og Europa-mester i blomsterdekorering.

 

Våre ansatte er alle fagutdannede blomsterdekoratører som setter faglig kompetanse høyt. Blomsterarbeidene og utsmykningene våre har et personlig preg der naturmaterialer og blomster av høy kvalitet er viktig. I tillegg til blomsterbinding i butikk leverer vi blomster og planter til hoteller og bedrifter rundt om i Bergensområdet. Vi driver også med større utsmykinger og fasadepynt med skulpturelle elementer. Til jul dekorerer vi store deler av Bergen sentrum deriblandt fasaden til Fløybanen, Norlihjørnet i Strandgaten, De Bergenske hotell og Hotell Norge. 

Hos oss får du blomster til alle anledninger; buketter, dekorasjoner, plantearrangementer, brudebinderi og sorgbinderi. Det kan være nyskapende, klassisk eller tradisjonelt, vi lager det akkurat slik du ønsker. Vi tar også oppdrag for bedrifter, hoteller og private personer der vi dekorerer, steller planter og leverer blomster på ukentlig basis. 

Vi har utkjøring av blomster i Bergens området to ganger daglig og formidler blomster til både inn-og utland gjennom Interflora. 

 

Velkommen til oss i Øvregaten 2A, rett ovenfor Fløybanen.